MRENKA - Zakázková stolárska výroba ®

Projekty našej malej stolárskej dielne zameranej na výrobu nábytku a zariaďovanie interiérov. Tento blog patri k webu www.mrenka.sk ,nenechajte sa oklamať veľmi podobným názvom inej firmy ,ktorá sa len priživuje na našom mene. Ak očakávate profesionálne jednanie , spoľahlivosť a predovšetkým kvalitu , vždy sa pýtajte na majiteľa a tým je Roman Mrenka ,

streda 21. októbra 2009

kuchyna z velkym K

Tak takychto projektou vela nieje ale ked uz mna nieco silno oslovy tak to musi byt nieco ozaj ale ozaj cooooooool.
skusim vam tuto kuchynu opisat vo vicerych dieloch , design robilo kto iny ako najlesie kuchynske studio na design co poznam Gorenje -kuchyne v Ziline.
Kuchyna je zaujmava tym ze je uplne cela biela a spotrebice ktore su v klasickej nerezovej farbe ako chladnicka,vstavany presso stroj a mikrovlnka su zakrite sistemom zasuvacich dveri,
a spotrebice ktore je vydno, cize truba a varna doska su tiez biele a vyzera to nezvycajne ale pekne,hlavne ta varna doska.






projekty ktore som dostal, a ze vraj si to domaca pani vymyslela sama




takto vyzerala kuchyna u nas v dielny ked bola este v prasku






cela kuchyna ako kazda co vyrabame je nasucho poskladana u nas v dielny a az potom ideme na montaz , Kazdy srob vojde znova do tej istej diery ako bol v dielny takze vsetko sedi a malokedy nas na montazi nieco prekvapi.
Aj ked velakrat sme mali na montazi velmi krive steny a to dokaze vela skomplikovat ,my to volame ze 3-D steny a potom nato cumime ako bager na tvrdu hlinu. To ale nebol pripad tejto kuchyne tam vsetky uhly a steny sedeli super.





Na vsetky sufle su pouzite vysuvy grass a v hluchom ruhu je elegantny vysuv Le-Mans

Žiadne komentáre: