MRENKA - Zakázková stolárska výroba ®

Projekty našej malej stolárskej dielne zameranej na výrobu nábytku a zariaďovanie interiérov. Tento blog patri k webu www.mrenka.sk ,nenechajte sa oklamať veľmi podobným názvom inej firmy ,ktorá sa len priživuje na našom mene. Ak očakávate profesionálne jednanie , spoľahlivosť a predovšetkým kvalitu , vždy sa pýtajte na majiteľa a tým je Roman Mrenka ,

štvrtok 11. novembra 2010

JAF HOLZ

Mozno si pomyslite ze idem z temou dost bokom ale skusim vam preposlat komunikaciu medzi mnou ako stolarom a zakaznikom firmi JAF HOLZ ktoreho uz dozralo neustale bombardovanie mailu z ich pomukami a spamamy.a ked uz hrdo preposlali aj zdrazovnie tak som to nevydrzal a odpovedal.

Dobry den
no to je super ze zdrazujete tesim sa s Vamy dnes ked vsetci zlacnuju koli konkurencii vy zdrazujete.doteraz som kvam chodil len ked to nebolo v akcesse ,naceve ,sezame a odteraz obvolam aj dvoch dodavatelov v polskom Ziwci a nabytkara lebo ty maju skutocne bezkonkurencne ceny a ak ani oni nebudu mat tak az potom pridem za vami a este jedna vec pani Janosikova neviem kde ste zobrali moj mail ale prosim vas neotravujte ma s takymito a podobnymi picovinami aj tak ma nezaujmaju a koncia v spame medzi neprecitanou postou a ako som uz povedal chodim k vam ak uz skutocne nikde inde nic ine nezozeniem .
takze z pozdravom a vstycenym kokotom zostava
Roman Mrenka

http://drevovyroba.blogspot.com/


odpoved bola bleskova



Dobrý deň,
p.Mrenka na základe Vášho mailu Vás chcem požiadať, aby
ste k nám už nakupovať nechodil. Nemôžem Vám to zakázať,
ale Vaša registrácia bola zrušená a tým aj zľavy.
Ďakujem za pochopenie...
S pozdravom ...
Tomáš Gažura

a moja odpoved ?? tu je


Zdravym vas pan Gazura

presne ako ste povedal zakazat mi to nemozete a vy ako obycajny predajca uz vobec nie.a ten mail pre pani Janosikovu som preposlal vsetkym stolarom a vsetci sa zasmiali a povedali ze som povedal konecne pravdu .
v kazdom pripade celu nasu komunikaciu dam na moj blog ktory si precita okolo 900 ludy za mesiac a vedsinou sami stolari.bude sranda a aj reklama.
A ci si moze dovolit uradnicek zrusit registraciu a vsetky zlavy??? tak nato sa opytam v centrale vasej materskej firmy Jaf Holz. Plinule komunikujem len po anglicky ale hadam sa tam dohovorime.
Pochopte prosim ze ja som zakaznik a nech som hocijaky sedlak vy sa len usmievajte a myslite si svoje,predajte to co klient chce nic vic - nic min ja s vami nechcem byt partner a kamarat uz vobec nie.
kamarati su ludia co som nou jednaju ako z clovekom a nie niekto pre koho som len cislo zo zlavou ako vy.
takze este raz z pozdravom
Roman Mrenka


http://drevovyroba.blogspot.com/

co myslite ozvu sa este??
ja si myslim ze isto ak nie zo slovenska tak z rakuska isto.
ale sak uvydime.





1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

Roman, Roman ty si ale prípad...pobavila som sa dosť, najmä na tvojej prostorekej slovenčine...a nás si neopomenul. Asi ti začnem posielať nevyžiadanú poštu.

Maja Turčáková