MRENKA - Zakázková stolárska výroba ®

Projekty našej malej stolárskej dielne zameranej na výrobu nábytku a zariaďovanie interiérov. Tento blog patri k webu www.mrenka.sk ,nenechajte sa oklamať veľmi podobným názvom inej firmy ,ktorá sa len priživuje na našom mene. Ak očakávate profesionálne jednanie , spoľahlivosť a predovšetkým kvalitu , vždy sa pýtajte na majiteľa a tým je Roman Mrenka ,

nedeľa 27. februára 2011

R.D. Oškerda

Požiadavka bola urobit peknu manzelsku postel a detsku izbu do rodinneho domu ,postel mala byt dyhovana a farba zatial nebola urcena ,ale ked som ukazal vzorky dyh tak sa domaca rychlo rozhodla pre orech ,a ja si myslim ze tym sa neda nic pokazit,ved je to kralovske drevo.



designovo som ju navrhol jednoducho, a ucelne a navrh aj hned presiel






takto vyzerala v dielni ked bola este len v prasku





a takto po zmontovani u zakaznika ,cielka a zadny panel su z folie jasmin -vysoly lesk





detailnejsi pohlad na zaprasenu postel ,ked bude aj z matracom a bude poutierana od prachu tak to bude mat uplne ine gule.




Detska izba mala byt tiez jednoducha ale tu si domaca navrhovala celu sama a presne vedela co chce. Akurat bol trochu problem najst farebnu kombinaciu ale to maju vsetky zeny .
v kazdom pripade ju nasla a vybrala skvelo lebo ta medena folia ma taky metalizovy nadich a
k dezenu agat-skorica ide perfektne.



pred




a potom,
V strede este chyba pisaci stolik ale na ten ma dieta este cas a dorobit sa da vzdy teraz je na zemi dolezitejsie miesto na hranie.





a perinaky sa pomalicky vracaju

Žiadne komentáre: