MRENKA - Zakázková stolárska výroba ®

Projekty našej malej stolárskej dielne zameranej na výrobu nábytku a zariaďovanie interiérov. Tento blog patri k webu www.mrenka.sk ,nenechajte sa oklamať veľmi podobným názvom inej firmy ,ktorá sa len priživuje na našom mene. Ak očakávate profesionálne jednanie , spoľahlivosť a predovšetkým kvalitu , vždy sa pýtajte na majiteľa a tým je Roman Mrenka ,

pondelok 23. januára 2012

Stojan na víno

Je tažké povedat dobrému zakaznikovy že ja taketo sprostosti robit nemožem lebo je to pracne a lacne. tak som mu to slubil s tym že na to casom zabudne .
a co sa stalo ?
-nezabudol, a ja som mal na dva dni o robotu postarane.






takže toto bola predstava stiahnuta od niekial z netu .






skoda že som to nefotil aj krok za krokom ale len sme to asi 3 hodiny kreslili hladali uhly aby nam sedelo to oplaštenie a aby tam vošlo pohodlne všetkych 11 fliaš.






a toto je pri inom svetle ,vyrabali sme to z brestu a isli na to ver never 2dve 4 metre dlhe dosky.







no a tento detail mi dal najviac zabrat aby to vyzeralo ako obruce tak som tu hrubu orechovu dyhu pribjal okrasnimy čalunickymi klincami,to mi praskalo a stiepalo sa,no na nervi robota a nikdy viac.





a posledna fotka na stojan a ešte taky dotaz keby niekto chcel nieco taketo z tym že ma ukeca tak pod 500 eciek sa snim ani nebudem bavit o tomto čude.
Ono to vyzera bohovo jednoducho ale vyrobit to z tvrdeho dreva tak to chce trochu zručnosti a pevne nervi a tie ja nemam,tak preto taka premrštena cena

Žiadne komentáre: