MRENKA - Zakázková stolárska výroba ®

Projekty našej malej stolárskej dielne zameranej na výrobu nábytku a zariaďovanie interiérov. Tento blog patri k webu www.mrenka.sk ,nenechajte sa oklamať veľmi podobným názvom inej firmy ,ktorá sa len priživuje na našom mene. Ak očakávate profesionálne jednanie , spoľahlivosť a predovšetkým kvalitu , vždy sa pýtajte na majiteľa a tým je Roman Mrenka ,

štvrtok 24. apríla 2014

Lesklá šatníková skriňa

Pri výrobe spálňovej skrine sme zvolili dyhu orecha amerického a slonová kosť vo vysokom lesku- akrilát. Drevo budí pocit domova a lesklá slonová kosť pôsobí exkluzívne. V prvom rade sme mysleli na to, aby sa v spálni nachádzal dostatok úložného priestoru.Dôraz sme kládli na pohodlie a priestrannosti celej miestnosti.







Takto nejako si predstavovali majitelia spálňovú skriňu.






Náš 3D návrh.




Korpus spálňovej skrine sme vyrobili z materiálu tmavého amerického orecha.Taktiež bočné dvere skrine sú vyrobené z toho istého materiálu. Stredné dvere sú vyrobené z akrilátu vysokého lesku. Kovania na skrini sú použité hettich.




Pohľad na skriňu z blízka. Na fotke vidieť vysoký lesk skrine.




.
Bočný pohľad na skriňu.


Zaujímavým prvkom skrine je vyrobenie šperkovnice, ktorá pani domácu veľmi očarila. Šperkovnica je vyrobená z masívneho orecha a spodok je potiahnutý saténovým plátnom, budí pocit luxusu.





Ďalším zaujímavým prvkom je tzv. vešiak na nohavice, ktorý si domáca vymyslela sama. Konštrukcia masívny orech stred sme vyplnili tyčkami, ktoré sa používajú na zábradlia a v kovo výrobe.



A takto nejako si predstavovali komodu.






Naša výroba komody. Pri výrobe sme použili ten istí materiál ako pri výrobe spálňovej skrine. Skladá sa zo šuflíkov a mí dostatok úložného  priestoru.



Iný pohľad na komodu. Z našou  prácou sme boli spojní nielen mi ale hlavne majitelia domu.

Žiadne komentáre: