MRENKA - Zakázková stolárska výroba ®

Projekty našej malej stolárskej dielne zameranej na výrobu nábytku a zariaďovanie interiérov. Tento blog patri k webu www.mrenka.sk ,nenechajte sa oklamať veľmi podobným názvom inej firmy ,ktorá sa len priživuje na našom mene. Ak očakávate profesionálne jednanie , spoľahlivosť a predovšetkým kvalitu , vždy sa pýtajte na majiteľa a tým je Roman Mrenka ,

pondelok 31. októbra 2016

Dýhovaná pracovňa -morený buk

Ako som sa vratil tak vedsinou projektov robime len pre nasich  starych zakaznikou ktory sa dozvedeli ze som spet, a chcu ci uz dorabky alebo zariaduju komplet novy dom ci byt.
to bol aj tento pripad ,rodinny dom v mojsi kde sme uz pred casom vyrabali kuchynu ,
tu je link
http://www.drevonabytok.sk/2011/04/bukova-kuchyna-mojs.html

Potom obyvacku , predsien a teraz dosiel rad na pracovnu z rovnakeho materialu teda dyhovany moreny buk moreny na ceresnu




majitelov navrh bol taky podrobny ze v pohode sa moze zivit ako designer nabytku ,do milimetra vyrieseny kazdy detail.





a podla toho to aj sedelo ,montaz trvala par minut ,toto je pohlad na pracovny stol ,platy su hrube skoro 6 cm a vyzera to dost masivne.





a toto je pohlad na komodu ,zasuvky su blum tandem a cela zasuviek su zrezane pod uhlom aby sme nepouzivali uchytky ani tiponove otvaranie ktore je sice moderne ale je to neprakticka blbost.



a detailnejsi pohlad na cela zasuviek.




perinak je rieseny ako jednoduchy sklop.





no a toto je pohlad na valendu kde chybaju uz len matrace ,jeden bude ako opierka a na druhom sa bude sediet .



po rozlozeny ale vznikne pohodove letisko
voala





takto som sa hral z vyrobou rostou, 4 cm hruba dyhovana smrekova latovka





Milujem naradie festool ,je to to najlepsie co moze stolar mat a je to aj zavislost ,nieco ako Iphone, zacnete vrtackou , potom druhou ,tretou ,vysavac ,freza, taka pylka ,onaka pilka,potom uz aj radio,tricka,bundy a vlastne vsetko na com je nejaky napis Festool a na konci zistiete ze mate v rucnom naradi 4000 az 5000 eur a cakate na novy katalog co bude nove na dalsi rok.
v neposlednom rade podla toho aj spoznate majstra co k Vam pride montovat ci ma Parkinsona z Lidlu alebo to mysli zo stolarcinou vazne a ma naradie znaciek, Festool, Fein , DeWalt, ci Modry Bosch , ale aj Makita je ok.

 a takto som sa hral z kablovou prechodkou ktoru si majitel zelal mat zapusetu a taku ako nikto iny nema tak som skusal ,robil a




vzniklo toto efektne dielo , a po nalakovani to vyzera este lepsie.






 nie nie toto nieje momentka z nasej montaze, nasiel som to na nete a pobavilo ma to tak som sa chcel s vami podelit.
 ale verte neverte o nedlho to takto vyzerat na nasich stavbach bude , vsetci mlady chcu byt iteckari a skoly zatvaraju ucebne obory,co nam odbornikom trochu hra do kariet.



Žiadne komentáre: