MRENKA - Zakázková stolárska výroba ®

Projekty našej malej stolárskej dielne zameranej na výrobu nábytku a zariaďovanie interiérov. Tento blog patri k webu www.mrenka.sk ,nenechajte sa oklamať veľmi podobným názvom inej firmy ,ktorá sa len priživuje na našom mene. Ak očakávate profesionálne jednanie , spoľahlivosť a predovšetkým kvalitu , vždy sa pýtajte na majiteľa a tým je Roman Mrenka ,

pondelok 4. decembra 2017

Mrenka - registrovana ochranna znamka

Po skoro roku nám bola konečne pridelená z úradu priemyselného vlastníctva, registrovaná ochranná známka,
Mrenka - Zákazková stolárska výroba 
Boli sme si nútený urobiť tento krok lebo niektorým ľudom nevysvetlite ze aj keď sa volajú rovnako nemôžu si otvoriť firmu rovnakú ako firma ktorá už funguje skoro 20 rokov, je v povedomý  a ma už nejaké zaužívané postupy a kvalitatívne štandardy.
Sú to ľudia z pravidla jednoduchý a ospravedlňujú si to tým ze aj oni sa volajú rovnako a venujú sa stolárčine a aj oni chcú žiť a majú na to pravo.
No čo už, naši právnici im to veľmi rýchlo vysvetlia. ze krádež firemnej identity je trestný čin.
 Aj keď je veľmi  jednoduché naskočiť na dobre rozbehnutý vlak. a už len pokračovať , po prípade ešte aj ohroziť firmu ktorú vlastne okradli.
No povedzte, čo to je za charakter nielen skopírovať firemnú web stránku, blog a ešte aj príspevky v ňom pomenovávať podla našich?
 alebo si obliecť naše montérky a v nich sa fotiť na ich firemnú stránku ??


No je toho omnoho viac, ale toto úplne stačí pre predstavu ze mať len šikovné ruky nestačí ale treba si vždy všetko poistiť a ochrániť ,lebo a na každom kroku je kopec hyen ktoré len čakajú na Vašu slabšiu chvíľu.



Žiadne komentáre: