MRENKA - Zakázková stolárska výroba ®

Projekty našej malej stolárskej dielne zameranej na výrobu nábytku a zariaďovanie interiérov. Tento blog patri k webu www.mrenka.sk ,nenechajte sa oklamať veľmi podobným názvom inej firmy ,ktorá sa len priživuje na našom mene. Ak očakávate profesionálne jednanie , spoľahlivosť a predovšetkým kvalitu , vždy sa pýtajte na majiteľa a tým je Roman Mrenka ,

piatok 30. novembra 2012

Zelená detska izba - Barter

Ja som chcel strašne nejakú starú klasickú motorku, veď novu ma každý degeš,
 ale skutočne starý veterán v originál stave alebo taky cafe racer ma len malo kto.































































































































takto nejako vyzerala moja predstava taky Steve Mcqueen,ale dosť som chcel aby bol rok výroby rovnaký ako ja  1977.







 Na druhej strane zemegule žil sused rovnako šikovný majster ktorí mal hroooomadu starých motoriek ale žiadnu detskú izbu pre prvorodeného , no malý Maťo sa ešte ani poriadne nenarodil ale už mal pripravene 3 motorky a jednu dokonca exkluzívnu Kawasaki Mach 3.
 A barter bol na ceste.
 Druhy príbeh a jeho pohľad si budete môcť prečítať na jeho stránke len to tam musí doplniť. Ma aj hromadu fotiek z renovácie a finančne tiež na tom moc neprerobil,šikovný majster aj obchodník.
http://www.ninja-moto.sk/  


Ale taký barter vôbec nieje zla vec, niekto ako napr. môj brat dokáže aj na tom zarobiť,podarilo sa mu spojiť dvoch nespojiteľných ľudí, jeden potreboval faktúri a druhý sa ich potreboval zbaviť,len to cez neho prešlo a už mal nove auto vymenil zhnitú felíciu za zhnitý opel vectra .Ale polepšil si,
ma o zhnitú triedu vyžšie auto.




Toto bol môj návrh pre neho ale v stavanej skrini malo byť sklo a v ňom vypieskovaný nápis Kawasaki





  a opačný pohľad do izby malého Maťa





 a toto je už realizácia , knižnicu z tv stolíkom sme prehodili akosi to tam lepšie sedelo a nálepky si neviem prečo zmenil z kawasaki na motorkára ,ale tiež dobra voľba.





 pohľad do šikminy kde je umiestnený stol aj kôli svetlu,ktoré je nad nim a aj kôli svetlej výške. šikmina tu  začína už 133 cm od zeme.





 A postel ,samozrejme všetko v zelenej. Farba Kawi musí byť.





Už vydím ako lietajú tatkové modely motoriek z jednej strany stola na druhu.







 Samozrejme na uloženie veci sa robila ešte komoda lebo všetko sa do stavanej skrine nevojde a niečomu ako spodnému prádlu je lepšie v komode.




a toto už je ona moja  HONDA 650 CB
Najprv sa mal len zhodiť výfuk a vymeniť olej a preleštiť ju,ale každý večer som sa na ňu chodil dívať, a na moje argumenty, ale toto také nenecháme že? Peter to odmontoval a odložil bokom.no a do týždňa bola motorka rozobratá v dvoch krabiciach a z leštenia sa stala generálka, a z dvoch dni to boli 2 mesiace.

výsledok samozrejme stojí za to akurát nieje rok výroby 1977 ale 1979 ale to už nejako rozchodím,ale ak by mal niekto japonca r.v.1977 a potreboval by detskú izbu či už červenú a-la ducati alebo oranžovú a-la ktm ,či modrú a-la yamaha zavolajte a dohodneme sa.




Žiadne komentáre: