MRENKA - Zakázková stolárska výroba ®

Projekty našej malej stolárskej dielne zameranej na výrobu nábytku a zariaďovanie interiérov. Tento blog patri k webu www.mrenka.sk ,nenechajte sa oklamať veľmi podobným názvom inej firmy ,ktorá sa len priživuje na našom mene. Ak očakávate profesionálne jednanie , spoľahlivosť a predovšetkým kvalitu , vždy sa pýtajte na majiteľa a tým je Roman Mrenka ,

nedeľa 28. septembra 2008

Obyvacka Orech

Pre vsetkych skodoradostnych tu mam dalsi vesely pribeh ale zasa z dobrym koncom o vyrobe tejto orechovej obyvacej steny.
Niekedy mam pocit ze mam taku smolu, ze ma aj slimak pohrizne.

toto je predloha steny ako to asi malo vyzerat z mensimi zmenami


orech je velmi pekne , a drahe drevo a nabytok z neho nieje len imidzovka ako teraz zebrano a wenge ale povedal by som ze je nadcasove,
zacali sme robit pre zakaznika ktory vlastne nevedel co chce a vsetko riadil online zo zahranicia a aj vsetky materialy vyberal online,najprv nerozhodovala cena a potom az moc a kazdy vecer som mal s nim hodinove konferencne hovory,az mi to liezlo na nervy, ale co uz zacalo sa a vsetko islo super vyroba,povrchovka az do dna montaze,tam som zistil ze som sa pomilil a nedopatrenim som k skrinkam nepripocital panely takze sa mi cely vrch zvedsil o 2,5 cm.
aj ked to majitel nevidel,tak povedal ze on to take nechce a prerabat to nemalo vyznam lebo uz boli kupene hlinikove vratka,sklo a piesty na sklapanie uz osadene.
Nepomohli ani smutne oci tak som vratil celu zalohu,ospravedlnil som sa ze som blbec a ze v hlave mam nasrate a zobral som ten zazrak domov.

V garazi mi to zavadzalo 3 mesiace az kym som nenasiel niekoho pre koho to nebolo ani male ani velke ani tmave ani moc moderne a hned sa mu to zapacilo.
Namontovali sme to bez najmensich komplikacii a prirobili sme este vytrinu,stolik pod akvarium a velku kniznicu z toho isteho materialu detailny pohlad na tie nestastne vrchne skrinky dyha sa z laminom neda porovnat a ide o uplne nieco ine aj to sa tyka aj kvality.Vsimnite si kresbu na tych vratkach ako z jednich priebezne pokracuje na druhe.
tu je ta prirobena kniznica ,ma masivny ram a zaroven posobi jednoducho ,ospravedlnujem sa za nekvalitu fotiek ale hned ako budem moct tak to vsetko nafotim lepsie a detailnejsie.
a toto je zasa ta kniznica aj ked nevyzera, je vysoka 2,5 metra a siroka 2 m . cela vazi vyse 200 kg takze sme ju museli pripevnit aj do steny.
detail na spodnu cast kniznice ,tie najspodnejsie vratka su vlastne sufle ,plnovysuvy z dojazdom blum.

2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Looks like you are an expert in this field, Great post and keep up the good work, my friend recommended me it.

My blog:
regroupement credits et au Rachat de Credit

Anonymný povedal(a)...

I just added your website on my blogroll. I may come back later on to check out updates. Excellent information!