MRENKA - Zakázková stolárska výroba ®

Projekty našej malej stolárskej dielne zameranej na výrobu nábytku a zariaďovanie interiérov. Tento blog patri k webu www.mrenka.sk ,nenechajte sa oklamať veľmi podobným názvom inej firmy ,ktorá sa len priživuje na našom mene. Ak očakávate profesionálne jednanie , spoľahlivosť a predovšetkým kvalitu , vždy sa pýtajte na majiteľa a tým je Roman Mrenka ,

nedeľa 7. júna 2009

Čaro atypickeho nabytku

Tak taketo skrinky by ste asi darmo hladali v nejakom obchode z nabytkom , su uplne atypicke rozmermi aj farbou, farebnym kombinaciam sa v dnesnej dobe madze nekladu a napr.ku breze -co je na tychto skrinkach korpus, sa vam hodi skoro vsetko,toto budu konkretne skrinky do kupelni pod umyvadlo ale rovnake dobre posluzia aj do detskej izby.




dalsi priklad niecoho co je len velmi tazko vyplnit, roh medzi kominom a dverami,sufle su v mode ale ako ich natlacit tu???do rohu ,ake kovanie pouzit??? a existuje vlastne???



riesenie je jednoduche ale ja som nan neprisiel ,rovnaku skrinku som robil v Toronte do jednej rezidencie a povedal som si, ze to musim niekde pouzit a tak sa aj stalo .Je to kombinacia dyhy wenge a bielej pololesklej folie



no poviete si sak to je len obycajny satnik ale zasa je len atypicky svojimy rozmermi a farbou v ktorej je ladena cela spalna,v strede je pouzity biely lakobel.


Žiadne komentáre: