MRENKA - Zakázková stolárska výroba ®

Projekty našej malej stolárskej dielne zameranej na výrobu nábytku a zariaďovanie interiérov. Tento blog patri k webu www.mrenka.sk ,nenechajte sa oklamať veľmi podobným názvom inej firmy ,ktorá sa len priživuje na našom mene. Ak očakávate profesionálne jednanie , spoľahlivosť a predovšetkým kvalitu , vždy sa pýtajte na majiteľa a tým je Roman Mrenka ,

utorok 1. februára 2011

JAF - DOHRA

Tento príspevok je ako pokračovanie z novembra

http://drevovyroba.blogspot.com/2010/11/jaf-holz.html

a chcem vás poinformovať ako to vlastne skončilo

Ta nemenovaná troj písmenková firma požiadala svojho právneho zástupcu aby stým niečo urobil, no neviem či firma alebo vedúci ktorý je o pol metra vedší od psa ale funkcia z neho urobila alfa samca ktorého sa to veľmi dotklo ? ale doteraz nikto nevie čo konkretne,
či to že mi posielajú píčoviny alebo to stým vztyčením kokotom.





tak toto čudo mi prišlo deň pred vianocamy a aj z vypísaním šekom na 20 éčiek skutočne ma to rozosmialo. Sused v krčme vyfackal urbárnika kvôli drevu a mal to za 30 ja som napísal čo si myslím a za 20??? ale čo hádam sa nedám


A tak som napísal v rovnaký deň odvolanie ale nepomohlo a predvolali ma na ústne pojednávanie o hrubom napadnutí sekratárky z naj slovenskejším menom.

predvolanka bola na ráno o 8 hodine bol som v poho ale necítil som sa extra prijemne no čo nech mam tuto frašku rýchlo za sebou.
Prišla sudkyňa alebo neviem ako mam tu starú štruktúru nazvať a začala sa vypytovať čo a ako a bola na mňa naštartovaná ako motorová pila viete bol to ten tip starej baby múdrej ako truhlica múdrosti a snažila sa mi v sugerovať aký som hulvát a grobian a stále dookola sa vypytovala ako to bolo.
ja som energicky človek a aj môj hlas je rovnaký. na upozornenie aby som neziapal som zdvihol pravicu a povedal je SORRY WINETOU ,,až podskočila z kresla a aj zato mi chcela dať pokutu.no čo pochopil som že proti vetru sa scat nedá a počúval som akým hrubým spôsobom som tu chudinku malú napadol .
potom ta chudinka z naj slovenskejším menom prišla a ako ta prvá bola chytrá tak tato bola vygumovaná ako vagón tupých korčuli a ani nevedela či je tam na podnet firmy alebo z vlastnej iniciatívy.







a takto som to vyfasoval od tých byrokratov platených z našich dani čo riešia žabo-myšie spori 20 za hrubé napadnutie tej burgine a 16 za trovy konania.pozrite si adresu že namestie obetiam komunizmu ta mi sme tie obete a oni sú tie k.... komunistické.
manželka ešte o ničom nevie ale keď to bude čítať tak už to počujem ,,vydiš ja ti furt vravím že hovoriť je striebro a mlčať zlato ale ty nie !
Ty máš to svoje líná huba -hotové neštestí!!!
teraz sa na tom už smejem lebo ani ta firma to asi namala zadarmo lebo tie kur.. právnické si nechajú každú pi..... dobre zaplatiť a stalo ich to asi aj viac ako mňa ale ako som už povedal su to žabo -myšie spori.Veľa ľudí mi podáva ruku smejú sa že som kolík atď ale opíšem vám dve najlepšie reakcie čo ma pobavili.

jeden známy policajt ,nebudem hovoriť že bratranec aby s toho aj on niečo nemal hovoril že cele oddelenie sa na tom smialo a teraz sa tam zdravia že zo vztýčeným kokotom.

a druha je keď som bol cez víkend v Česku tak som to rozhodnutie ukázal jednému veľmi múdremu a človeku ktorého názor si cením a Mirko po dlhšom premýšľaní povedal
,,No tvoj problém je že si nevychovaný ale neviem prečo sa na to urazili ved vo všetkých kultúrach je v ztyčený kokot znakom zdravia a plodnosti a tým že si ich tak zdravil si im vlastne dával najavo ako si ich ceníš a čo im praješ.

6 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Roman, Roman, až mi slzy tiekli nad "sorry Winetou". Máš guraž. Ale veru proti vetru sa šťať nedá.

Maja Turčáková

Helena Sadlakova povedal(a)...

Som sa davno tak dobre nezasmiala,Roman čo na srdci to na jazyku :)))

Helena Sadlakova povedal(a)...

Už som sa dlho tak dobre nepobavila,stalrňe ten isty Roman čo na srdci to na jazyku :)))

Anonymný povedal(a)...

Už dlhšie sledujem túto stránku a obdivujem vyrobené nábytky. Je vidieť, keď práca človeka baví.
Prípad JAF ma pobavil, ale je mi aj trochu smutno. Arogancia moci zasiahla tak, že potrestala obeť (v tomto prípade SPAMu).
Je škoda, že si nepozrel zákony, na ktoré sa OÚ v Žiline odvolával.
1. mal si žiadať, aby priestupok bol prejednávaný na úrade v mieste Tvojho bydliska. Podľa Z 372/1990 §54 ods.3 "nemožno miesto priestupku spoľahlivo určiť".
2. "hrubé správanie" je veľmi všeobecný pojem, žiadnu konkrétnu osobu si nadávkou neoznačil. A reagoval si na protiprávne konanie druhej strany, lebo SPAM je protizákonný. A to pri prejednaní priestupku nebolo zohľadnené.
http://www.informatizacia.sk/spam/3000s

Ale myslím, že už nemá význam sa tým ďalej zaoberať. Prajem veľa úspechov.
Milan

Roman Mrenka povedal(a)...

Dakujem ti Milan za radu a aj ked neplanujem nic podobne do buducna nechces byt moj zakonny poradca?to vies ked najprv hovoris a potom rozmyslas ako ja, tak sa rychlo dostanes do sraciek.

Anonymný povedal(a)...

Ďakujem za dôveru, ale nie som právnik :)
Som len v takýchto situáciách nedôverčivý a rôzne tvrdenia si overujem. A keď sa niekto začne oháňať paragrafmi, tak si ten zákon prečítam (ujo Google väčšinou pomôže).
Prajem Ti, aby si v budúcnosti nemusel strácať čas s takými úradníkmi, ako v tomto prípade. Bez ohľadu na výsledok Ťa to oberie o čas, ktorý si mohol stráviť príjemnejšie, užitočnejšie... A úradník je za ten čas zaplatený (aj z Tvojich daní).
Milan