MRENKA - Zakázková stolárska výroba ®

Projekty našej malej stolárskej dielne zameranej na výrobu nábytku a zariaďovanie interiérov. Tento blog patri k webu www.mrenka.sk ,nenechajte sa oklamať veľmi podobným názvom inej firmy ,ktorá sa len priživuje na našom mene. Ak očakávate profesionálne jednanie , spoľahlivosť a predovšetkým kvalitu , vždy sa pýtajte na majiteľa a tým je Roman Mrenka ,

nedeľa 31. júla 2011

Bytova kuchynka z kotlom- K.N.M

Už sa ich do tohoto nepodareneho panelku par urobilo a vzdy rovnaky problem.kotol v rohu.
jednoducho povedane architekt je a bol asi ožraty kokot a stavbarom bolo jedno co urobili len nech sa to rychlo zbucha a este rychlejsie velmi vyhodne preda .
2. zasuvky boli len nad urovnou pracovnej dosky,a vsetko na jeden okruh.
Na trubu a varnu dosku musela domaca pani hladat eletrikara ten rozsekal cely byt aby dotiahol kable z rozvadzaca v chodbe .Rovnako tak sa prerabala aj chladnicka a digestor.



nas navrh.





a realizacia potom. samozrejme chybaju este spotrebice ale ked v internetovom obchode povedia ze dva tyzdne tak cakate vyse mesiaca a na poselednu chvilu zavolaju ze to a to a to nemaju daju vam to a to ale vo vyssej cene. neverte andreashopu na nete ani im nizkim cenam.su to brzdy a ja mam dalsi dovod neveriet Madarom , ale to mi tu hore z pobrezia Slotoviny asi vsetci .






vrchol interieroveho designu.








a este jeden pohlad na ten frajersky kotol.






a hla ako by tam ani nebol.






roh kde mal byt bar





a ten hotovy bar.





opacny pohlad do baru




a zopar detailov.



Žiadne komentáre: