MRENKA - Zakázková stolárska výroba ®

Projekty našej malej stolárskej dielne zameranej na výrobu nábytku a zariaďovanie interiérov. Tento blog patri k webu www.mrenka.sk ,nenechajte sa oklamať veľmi podobným názvom inej firmy ,ktorá sa len priživuje na našom mene. Ak očakávate profesionálne jednanie , spoľahlivosť a predovšetkým kvalitu , vždy sa pýtajte na majiteľa a tým je Roman Mrenka ,

streda 26. decembra 2012

Koniec sveta


A ako sme preživali koniec sveta?

zo všetkymy zákaznikmy a priateľmi som sa rozlučil a išli sme do pekneho podniku na poslednu večeru ,no nebolo  nás tam 12 ale len 4 a potom ešte rychlo  kuknúť na vianočne trhy v Žiline ,punč a čakat každu chvilu že to pride
6 hodin večer  - nič
7 hodin večer furt nič
o 8. hodine sme sa tam
stretli z dobrymi starímy zákaznikmi smiali sa,popijali teply punč a čakali sme spolu čo sa bude diať.  Tak som si aj predstavujem koniec sveta.Z ľudmi čo mate radi,z priatelmi a z usmevom na perách veď keby to aj prišlo tak čo zmaní náš strach a krik.absolutne nič ,len budeme na seba horši v posledne dni našho života.

 

okolo 9 sme to zabalili koniec sveta sa nekonal a ten potetovany maysky šaman to s tym vínom asi prehnal a pri vypočtoch sa o nejaku tu nulu sekol.

Som zvedavý kedy bude plánovaný další koniec sveta.

a ešte jeden moj postreh z konca sveta.
par dni pred vianocami som bol v tescu zaplatit šeky na pošte  a keď som to vydel tak som si uvedomil že ten koniec sveta prichadza ale nie z vesmiru ale od nas samotnych.
Všetci nervozni od parkoviska kde všetci trubili a nikto nechcel nikoho pustit ,samozrejme čim drahšie auto tym arogantnejši debil vo vnutri až po pokladne kde tie kopcovane koše nemohli ani prejst cez uličku, ludia do seba buchali ako stado a všetci sa niekde ponahľali,a nakupovali veci ako keby skutočne čakali nejaky katastrofický scenár.
a kde sa podel duch vianoc? ten si v klude uživali len predávajuci notabene vo vestibule tesca.



Žiadne komentáre: