MRENKA - Zakázková stolárska výroba ®

Projekty našej malej stolárskej dielne zameranej na výrobu nábytku a zariaďovanie interiérov. Tento blog patri k webu www.mrenka.sk ,nenechajte sa oklamať veľmi podobným názvom inej firmy ,ktorá sa len priživuje na našom mene. Ak očakávate profesionálne jednanie , spoľahlivosť a predovšetkým kvalitu , vždy sa pýtajte na majiteľa a tým je Roman Mrenka ,

pondelok 16. júna 2014

Biela lesklá kuchyňa v kombináciíí Dub Bardolino - Kysucké Nové Mesto



 V byte v Kysuckom Novom Meste sme vymieňali staršiu kuchynskú linku za novú. Manželský pár si vybral kombináciu V 2 farbách biely vysoko lesklý akrylát a dub bardolino. Kombinácia týchto dvoch zvolených materiálov opticky zväčší miestnosť kuchyne.                                                                   





Pôvodná kuchynská linka, ktorú sme menili.





Náš 3D návrh.






 Keďže každá kuchynská linka z našej dielne je jedinečná, aj pri tejto linke sme zvolili vrchné skrinky osadiť výklopom aventos HF,úchytky sú hliníkového materiálu.






Spodné skrinky sú v dekore dub bardino z drsnou štruktúrou, silne kontrastujú z bielym lesklým vrchom.







Keďže každá naša kuchyňa je niečim zaujímavá. U tejto je zaujímavým prvkom biela šuflíková skriňa, ktorá nie je ukončená soklom, ale priestor pod šuflíkmi je otvorený. Tak si to vymyslela pani domáca. Možno na ukladanie bedničky so zemiakmi a kapustou. :D





Pracovná doska je biela jemne prskaná egger v hrúbke 38 mm. Zástena na kuchyni je zo veľkoformátového. Tak ako všetky elektrospotrebiče aj chladnička je zabudovaná do kuchynskej linky.







Pohľad na vrchné skrinky z blízka.








Na ľavo od chladničky je úložná skriňa, ktorá je zložená z vnútorných zásuviek. Má veľmi veľa úložného priestoru. Vrchná časť úložnej skrine má výklop aventos HKS.






S domácimi sme sa rozprávali o novej kuchynskej linke a jej výhodach.






Domáca sa môže pýšiť novou kuchynskou linkou, ktorá je krásna a svojim zložením zaujímavá a originálna.

Žiadne komentáre: